Fransk kastanjehegn

Nyhed! Fransk kastanjehegn

Thyme Planteskole har skaffet et parti fransk kastanjehegn. Enkle, rå og rustikke hegn der passer perfekt ind i den naturlige have. Hegnet er det velkendte kastranjehegn fra England og Frankrig, det er fremstillet af kløvede grene fra vild kastanje og bundet sammen med galvaniseret ståltråd. Hegnet er tilspidset uden at være så spidst, at man kan stikke sig på det.

Vedligeholdelsesfrit

Vild kastanje, der også kaldes ægte kastanje er meget hårdt træ og indeholder så meget garvesyre, at det er vedligeholdelsesfrit og har en meget lang levetid. Med tiden patinerer det i en smuk sølvgrå farve.

Anvendelse

Kastanjehegn passer smukt ind i de fleste havemiljøer og kan fx. bruges til opdeling af haven i rum, afgrænsning af køkkenhave, opsætning rundt om frugttræer til beskyttelse af stammen samt til klematis og andre slyngplanter.

Opsætning

Kastanjehegnet rulles ud og sættes fast på stolper der står godt fast i jorden. Kastanjehegnet slåes fast med kramper om ståltråden eller ved at skrue stavene fast  - brug syrefaste skruer pga det store indhold af garvesyre i kastanjetræet.
 

Størrelser og priser

50 cm.   højt & 10m. langt   1.199 kr.
90 cm.   højt & 10m. langt   1.499 kr.
120 cm. højt & 10m. langt   1.699 kr.
150 cm. højt & 5m.   langt   1.599 kr.

Låger
90 cm.   x 100 cm.   2.199 kr.
120 cm. x 100 cm.   2.499 kr.

Meget begrænset antal.