Aktuelt på planteskolen i maj

100 meter hæk! Vi har hækplanter i mange størrelser!

Skal du afgrænse din nye have eller måske skabe rum i den gamle have?

Så snart vi får noget regn bliver det rigtig godt plantevejr, nu hvor jorden er varm. Hos Thyme finder du et stort udvalg af forskellige hækplanter i flere størrelser og prisklasser. Vi har stedsegrønne hække, løvfældende hække - som står bare om vinteren, og vi har mange forskellige blomstrende hække.

Hækplanter købes normalt som unge bar-rodede planter og findes i forskellige størrelser, f.eks. Liguster størrelse 50-80, som er mellem 50 og 80cm. over jorden, når den er plantet. Vi har stadig mange barrodede hækplanter på lager i kølehuset, men vi har også ekstra store flotte hækplanter, der ligner en hæk på 4-5 år når den er plantet! - og dem har vi et pænt udvalg af.

Ring eller kom forbi og se vores udvalg, og er du i tvivl om hvilken hæk der egner sig til jorden, vinden og de andre forhold i din have, så få en snak med en af vores gartnere, der kan hjælpe med forslag og vejledning.

Du kan også finde mere information i vores artikler, brug blot søgefunktionen og skriv Hæk, eller læs nogle af artiklerne herunder: 

En hæk må man ha'

Sådan planter du en flot hæk

Grøn er vårens hæk

Plantning af hæk

Det helt rigtige vejr at plante i

Havens hække