Aktuelt på planteskolen i maj

100 meter hæk! Vi har hækplanter i mange størrelser!

Skal du afgrænse din nye have eller måske skabe rum i den gamle have?

Så snart vi får noget regn bliver det rigtig godt plantevejr, nu hvor jorden er varm. Hos Thyme finder du et stort udvalg af forskellige hækplanter i flere størrelser og prisklasser. Vi har stedsegrønne hække, løvfældende hække - som står bare om vinteren, og vi har mange forskellige blomstrende hække.

Hækplanter købes normalt som unge bar-rodede planter og findes i forskellige størrelser, f.eks. Liguster størrelse 50-80, som er mellem 50 og 80cm. over jorden, når den er plantet. Vi har stadig mange barrodede hækplanter på lager i kølehuset, men vi har også ekstra store flotte hækplanter, der ligner en hæk på 4-5 år når den er plantet! - og dem har vi et pænt udvalg af.

Ring eller kom forbi og se vores udvalg, og er du i tvivl om hvilken hæk der egner sig til jorden, vinden og de andre forhold i din have, så få en snak med en af vores gartnere, der kan hjælpe med forslag og vejledning.

Du kan også finde mere information i vores artikler, brug blot søgefunktionen og skriv Hæk, eller læs nogle af artiklerne herunder: 

En hæk må man ha'

Sådan planter du en flot hæk

Grøn er vårens hæk

Plantning af hæk

Det helt rigtige vejr at plante i

Havens hække

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld