Rosens dag

Hvad skal du lave lørdag den 23. og 24. juni? 

Eksklusivt åben have hos Peter Ørum Scherg i samarbejde med Thymes Planteskole

Kom ud og se en fantastisk rosenhave på omkring 5000 kvm2 i skovbrynet ved Vallø Storskov. Haven er beplantet med over 500 roser, hvoraf de 400 er forskellige historiske roser - og der er meget andet for den haveinteresserede!

Peter Ørum Scherg holder i samarbejde med Thymes Planteskole eksklusivt åben have for alle ikke medlemmer og medlemmer af Det Dansk Rosenselskab, der kan komme ud og se hvordan en privat rosenhave i stor format tager sig ud, og hvor alle roser vokser  ”kontrolleret vildt” dvs. som store buske.

Thymes vil i dagens anledning have en lille gårdbutik på gårdspladsen, hvor der kan købes en del af de roser (som potteroser), som man vil se i fuld format i rosenhaven,  samt andre spændende ting til haven – og selvfølgelig til en god pris på dagen. Herudover vil man hos Thyme også kunne handle roser til særligt gode priser i dagens anledning.

Så start din lørdag i rosenhaven og bliv inspireret, og slut af på planteskolen, eller start hos Thymes og slut af i rosenhaven.

Peter Ørum Scherg er kredsleder og bestyrelsesmedlem i Det Danske Rosenselskab samt Rosenekspert i Haveselskabet og medlem af World Federation of Rose Societies (WFRS) komiteen -The Conservation and Heritage Committee-, hvor der tages stilling til om roser er historiske og bevaringsværdige samt meget mere. Så hvis der er spørgsmål omkring roser, står Peter selvfølgelig til rådighed på dagen og vil svare på spørgsmål.

Tidspunkt-Rosenhaven:
Lørdag den 23. juni fra kl. 09.00 til 16.00, Storskovvej 12, 4681 Herfølge (Vallø Storskov) og Thymes gårdbutik OBS!  Entré: Kr. 20,00 - børn under 18 gratis - Kaffe 5 kr. kage 5 kr.

Tidspunkt-Thyme Planteskole. OBS: Rosenhaven er ikke åben om søndagen
Søndag den 24. juni fra 09.00 til 16.00, Gl. Hastrupvej 1, 4600 Køge (4 km fra Storskovvej)

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld