Gl. Hastrupvej 1

4600 Køge

Telefon: 5665 0022

Aktuelt på planteskolen i april - maj

Vi har altid noget spændende i gang

Her kan du følge med i, hvad der sker på planteskolen, det kan være spændende nye planter, ændringer i planteskolen, et super tilbud eller måske bare en god idé. Lige nu står foråret i fuldt flor, og planteskolen er fuld af spændende og friske varer, så kom og kig!

Det er ideelt at designe surbundsbedet nu hvor der er blomster og farver i de fleste af planterne. Surbundsafdelingen bugner af Rhododendron i alle farver og størrelser, de fås fra under 100kr. til kæmpestore gamle Rhododendron med 100vis af knopper til 1.800kr. så der er noget for enhver smag og pengepung.

I surbundsbedet er det oplagt at kombinere Rhododendron med Azalea, Skimmia, Hortensia, Pieris som alle er smukke buske. Skal der lidt højde på surbundsbedet har vi et stort udvalg i forskellige løn med røde, gule og grønne blade - mange også med spændende bark, f.eks. stribet eller kobberfarvet - det giver farve om vinteren. Til bunden af surbundsbedet finder man blomstrende lyng næsten året rundt hos os.

Hos Thyme finder du alt til etablering af et surbundsbed i din have, og er du i tvivl kan du bare spørge - mange af vores gartnere er 'Rhodomaner' altså meget glade for Rhododendron, og kan hjælpe med forslag og vejledning.

Du kan også finde mere information i vores artikler, brug blot søgefunktionen og skriv Rhododendron.

 

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Åbningstider okt-nov

Åbningstider 2014

I perioden 3. november - 23. november

Hverdage kl. 9.00-17.00
Lørdage, søndage og helligdage 9.00-15.00


Se øvrige åbningstider

Se her vores
gode  priser på
stedsegrønne hække...